На Франківщині ліквідували поле самопосіву рослин диких конопель (фото)

Кримінал, Новини, Суспільство

У Городенківській територіальній громаді правоохоронці виявили посів  близько 200 тисяч кущів конопель та знищили їх шляхом дискування і скошення.

Про це інформує щоденна онлайн – газета  Голос ІФ  з посиланням на поліцію в Івано-Франківській області.

Під час проведення оперативно-профілактичних заходів під умовною назвою «Мак» в селі Топорівці, що на Городенківщині, на ділянці виявили плантацію майже 200 тисяч кущів дикорослих конопель без ознак культивації.

Поліцейські Івано-Франківщини нагадують, що за незаконний посів понад 100 рослин маку чи 10 рослин конопель законодавством передбачено кримінальну відповідальність (Стаття 310 Кримінального кодексу України).

Посіви цих рослин на території нашої держави дозволені лише спеціалізованим підприємствам, які отримали ліцензії на здійснення відповідних видів господарської діяльності.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими!
Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.