У селі Кубаївка на Коломийщині відкрили центр для молодіжних таборів та вишколів (фото)

Новини, Суспільство

Центр патріотичного виховання та допризовної підготовки імені Мирона Забарила у селі Кубаївка на Коломийщині став всеукраїнським молодіжним табором.

Про це інформує щоденна онлайн – газета  Голос ІФ з посиланням на КУРС.

“У нашій Кубаївці закипіло життя. На тиждень Центр патріотичного виховання та допризовної підготовки імені Мирона Забарила став осередком молодіжного руху. Освітній табір тут організувала всеукраїнська громадська організація ФРІ”, – повідомив на своїй сторінці у фейсбуці міський голова Коломиї Богдан Станіславський.

На табір в Кубаївку з’їхалось майже 90 молодих людей з різних регіонів України.

“Харків, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Львів, Київ, Дніпро та люди з багатьох інших міст – всі зараз у нас”, – зазначив мер Коломиї.

Центр патріотичного виховання та допризовної підготовки, який заснували у Кубаївці ветерани АТО Коломийщини, нещодавно отримав присвяту загиблому захиснику Миронові Забарилу.

“Як і мріяв наш загиблий Герой Мирон Забарило, Кубаївка перевтілюється у потужне місце для таборування та вишколів. З відгуків можу сказати, що гостям центр дуже подобається. І я радий це чути. Це означає, що ми рухаємось у правильному напрямку”, – зазначив Богдан Станіславський.

У селі Кубаївка на Коломийщині відкрили центр для молодіжних таборів та вишколів 1
У селі Кубаївка на Коломийщині відкрили центр для молодіжних таборів та вишколів 2
У селі Кубаївка на Коломийщині відкрили центр для молодіжних таборів та вишколів 3
У селі Кубаївка на Коломийщині відкрили центр для молодіжних таборів та вишколів 4

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими!
Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.