“Не підемо на поступки”: Єрмак заявив, що наступні місяці будуть вирішальними для ЗСУ

Війна, Новини, Суспільство

Наступні кілька місяців будуть вирішальними для українських військ на полі битви з російськими окупантами.

Про це інформує щоденна онлайн – газета  Голос ІФ з посиланням на РИА-М.

Україна ніколи не піде на поступки Росії, яка напала і цинічно нищить нашу землю, з точки зору своєї незалежності та територіальної цілісності.

Про це в інтерв’ю NHK заявив глава Офісу президента України Андрій Єрмак.

“У цій війні ми ніколи не підемо на поступки з точки зору своєї незалежності, територіальної цілісності та суверенітету”, – сказав він.

За його словами, українські війська активізують контрнаступ на півдні, аби відвоювати всю захоплену Росією територію. Водночас, Єрмак вважає, що затяжна війна надасть перевагу російським військам.

На його думку, якщо бої триватимуть до зими, українським військам буде дедалі складніше відвоювати свою територію.

Єрмак також сказав, що всі обговорення спрямовані на те, щоб вжити всіх можливих заходів і досягти перелому в ході бойових дій. Очільник ОП  закликав США та західних союзників запровадити нові санкції проти РФ та зазначив, що Кремль продовжує використовувати експорт енергоносіїв як важіль для усунення санкцій.

Джерело: https://tsn.ua

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими!
Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.