“Перемога дипломатії”: ватажок терористів ОРДО заявив, що їх визнала КНДР

Кримінал, Новини, Політика, Суспільство

Ватажок бойовиків Донецької області Денис Пушилін заявив, що КНДР визнала “державність” окупованих регіонів української області.

Про це пише щоденна онлайн – газета  Голос ІФ з посиланням на терориста Пушилін у Telegram, Українську правду.

“КНДР сьогодні визнала “Донецьку Народну Республіку”.

Міжнародний статус “ДНР” та її державність продовжують зміцнюватися. Це ще одна перемога нашої дипломатії…

Двостороннє партнерство збільшить географію торгівлі для підприємств наших держав”.

Бойовик заявив, що таке “визнання” стане основою для розвитку відносин КНДР та окупованої Донецької області України у сфері економіки.

Зазначимо, що офіційний Пхеньян про “визнання” бойовиків в Україні наразі не повідомляв. Подібна інформація відсутня на сайті державного інформаційного агентства КНДР – ЦТАК.

Водночас, терористи повідомляють, що в Росії відбулася зустріч так званого “посла ДНР у РФ” Ольги Макєєвої з послом КНДР у РФ Сін Хон Чхолем і нібито під час “зустрічі корейський дипломат передав Макєєвій документ про визнання незалежності ДНР з боку КНДР”.

Маріонетки Кремля вже можуть похвалитися “визнанням” з боку Росії, Сирії та невизнаних квазіформувань на території Грузії: Осетії та Абхазії.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими!
Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.