Україні треба дозволити завдавати ударів по військових об’єктах у РФ і Білорусі, — радник Конгресу

Відео-новини, Кримінал, Новини, Політика, Суспільство

Пол Массаро впевнений, що Києву треба мати можливість знищувати командні пункти та склади з боєприпасами на території країни-агресора та в окупованому Криму.

Україні слід дозволити завдавати ударів по військових об’єктах на території Російської Федерації, Білорусі та окупованого Криму. Про це в себе у Twitter написав офіційний радник урядової комісії США з безпеки та співробітництва в Європі Пол Массаро, повідомиляє  щоденна онлайн – газета  Голос ІФ. 

“Україні має бути дозволено завдавати ударів по військових об’єктах в окупованій Білорусі, окупованому Криму та Росії”, — зокрема написав Массаро.

До цього він також сказав, що перемога України — це “добре для українців, добре для росіян, добре для європейців, добре для американців, добре для всього світу”.

Як вважає американський політик, Україні треба надати більше установок HIMARS.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими!
Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.