Допомагав призовникам виїхати за кордон: на Львівщині затримали мешканця Івано-Франківщини

Кримінал, Новини

На Львівщині прикордонники разом із правоохоронцями затримали чоловіка, який допомагав ухилянтам перетнути кордон. Ним виявився 38-річний житель Івано-Франківської області.

Про це повідомили у пресслужбі Львівського прикордонного загону, інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ.

Він організував схему переправлення чоловіків призовного віку за кордон. За свої “послуги” брав 4 тисячі доларів. За ці гроші чоловік виготовляв для ухилянтів комплект фіктивних документів, аби вони без перешкод перетинали кордон.

Чоловіка затримали. Слідчі повідомили йому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.3 ст.332 (Незаконне переправлення осіб через державний кордон України) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає позбавлення волі від семи до дев’яти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю до трьох років з конфіскацією майна.

Досудове розслідування триває, невдовзі суд обире чоловікові запобіжний захід.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими!
Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.