Рахунки від «Івано-Франківськгаз Збут» у червні отримають лише клієнти-боржники

Економіка, Новини, Суспільство

Паперові та електронні рахунки від ТОВ “Івано-Франківськгаз Збут” у червні отримують лише ті побутові споживачі, які мали заборгованість перед компанією за спожитий газ станом на 30 квітня 2022 року. 

Попри те, що з 1 травня побутових споживачів було переведено до «постачальника останньої надії», функцію якого виконує ГПК «Нафтогаз України», накопичена заборгованість перед попереднім постачальником підлягає погашенню.

Адже це обов’язок споживача – провести повний остаточний розрахунок із попереднім постачальником за спожитий газ, передає щоденна онлайн – газета Голос ІФ.

Постачальник, якому споживач заборгував, має право стягнути борг у судовому порядку.

“Якщо ви знаходитесь у скрутному становищі, ми рекомендуємо скористатися можливістю реструктуризації боргу. Ми вдячні усім клієнтам, які вчасно та повністю розрахувалися за спожитий газ. Перевірити, чи є у вас борг і оплатити його можна, як завжди, у наших онлайн сервісах”, – зазначили в прес-службі компанії.

Важливо! Нарахування за спожитий у травні газ і виставлення рахунків повинен здійснити ГПК «Нафтогаз України». Якщо споживач не отримав інформації, він може звернутися до контакт центру ГПК «Нафтогаз України».

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими!
Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.