Південь: ЗСУ за добу знищили 44 окупанти, гармати та іншу ворожу техніку

Кримінал, Новини, Суспільство

На захисті південних рубежів українські військові знищили понад 40 загарбників і військову техніку ворога.

Про це інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на ОК “Південь”

“Влучання ракет в такі соціальні об’єкти, як лікарня, дитяча спортивна школа й стадіон – це докази відчайдушної ворожої агонії. А влучне знищення ракет нашими силами ППО – красномовне підтвердження, на чиєму боці правда.

Українські партизани продовжують спротив на окупованих територіях. У такий спосіб у Херсонській області вони ускладнюють функціонування окупаційної “влади”.

А на Миколаївському напрямку ворог розвернув артилерійські підрозділи для вогневої підтримки дій своїх сил. Але задуми противника досить очевидні й отримують адекватну відповідь”.

Українською авіацією по ворожих позиціях нанесено за добу 5 ударів.

Підтверджені втрати противника складають 44 загарбники, дві 152-мм гармати – “Гіацинт-Б” і “Мста-Б”, декілька одиниць броньованої та автомобільної техніки.

В північно-західній частині Чорного моря корабельне угруповання ворога намагається підтримувати сприятливий для своїх сил оперативний режим, але їм перешкоджають штурмові погодні умови.

Вороже угрупування складається з екіпажів 4 ракетних та 3 великих десантних кораблів.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими!
Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.