Колишні абоненти СТЕКу можуть отримати 13 000 грн на газовий чи електричний котел (документ)

Новини, Суспільство

Франківці можуть отримати до 13 тисяч гривень компенсації за придбаний газовий чи електричний котел.

Про це інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на КУРС.

15 червня виконавчий комітет Івано-Франківської міської ради ухвалив рішення “Про виплату одноразових матеріальних допомог на часткове відшкодування вартості придбаного газового/ електричного котла споживачам теплової енергії, що постачається котельнею на вул. Індустріальній, 34”.

Франківці, які отримували тепло від котельні на Індустріальній (колишній СТЕК, – ред.) можуть отримати з міського бюджету до 13000 гривень для часткового відшкодування вартості придбаного газового/електричного котла.

Для отримання відшкодування потрібно звернутися із заявою на ім’я міського голови Руслана Марцінківа. Зразок заяви, яку потрібно подати у ЦНАП, нижче.

Виплату одноразових допомог будуть проводити згідно поданих заяв та сформованих списків Департаментом соціальної політики виконкому міської ради впродовж 2022 року, затверджених рішеннями виконавчого комітету міської ради, розпорядженнями міського голови.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими!
Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.