Стало відомо, скільки часу буде перекрита вулиця Надрічна в Івано-Франківську (фото)

Новини, Суспільство

Вулиця Надрічна в Івано-Франківську буде перекрита приблизно місяць-півтора. Про це в ефірі радіо “Західний полюс” розповів міський голова Руслан Марцінків.

Про це інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на Суспільне.

За його словами, на Надрічній замінюють газопровід середнього тиску. Якщо ці роботи виконувати під час опалювального сезону, то жителі мікрорайонів поблизу залишаться без газу.

На вулиці Надрічній перекрили чотири смуги руху. Фото: Суспільне Івано-Франківськ.

“Надіємося, що буде час і буде дозвіл від Києва на відновлення будівництва моста на Пасічну. Поки він заморожений, бо немає фінансування. Але газовики погодилися зробити цю роботу, тому довелося перекрити Надрічну. Їм потрібно повністю змонтувати новий газопровід та переключити газ. Можливо, десь на день чи пів дня буде відключення газу у цих мікрорайонах. Є незручності, але краще нехай ці незручності будуть влітку, ніж під час опалювального сезону”, — розповів Руслан Марцінків.

Стало відомо, скільки часу буде перекрита вулиця Надрічна в Івано-Франківську

На Надрічній замінюють газопровід середнього тиску. Фото: Суспільне Івано-Франківськ

Що відомо

З 21 червня в Івано-Франківську перекрили чотири смуги руху на Надрічній — на ділянці від мийки до вулиці Церковної. Об’їзд можливий по “старій” частині вулиці.

Тендер на будівництво нового моста у 2017 році виграло товариство з обмеженою відповідальністю “Мостобудівельний загін № 112”. Початкова вартість робіт становила 120 мільйонів гривень. Згодом уклали угоду з підрядником про додаткові роботи ще на 58 мільйонів гривень. Влітку 2019 року будівництво призупинили через брак грошей.

Будівництво нового моста через Бистрицю Солотвинську планували завершити у 2022 році. У місцевому бюджеті не вистачає грошей на добудову моста, відтак міськвиконком очікує на фінансування з державного бюджету, сказав Марцінків. Однак через початок повномасштабної війни усі роботи з капітального будівництва довелося призупинити.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими!
Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.