У Коломиї планують облаштувати містечко з атракціонами. Зароблені з нього гроші передаватимуть ЗСУ

Новини, Суспільство

У парку Трильовського у Коломиї планують облаштувати атракціони.

Про це інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на “Галку“.

Для Сергія Литвинова, який вже 12 років мешкає у селі Раківчик, атракціони – це сімейний бізнес, справа його життя. Вперше в Україні вони з’явились саме завдяки дідусю Сергія, котрий привіз їх із різних куточків світу. З того часу сім’я Литвинова дарувала радість і дітям, і дорослим по всій Україні, ділиться міський голова Коломиї Богдан Станіславський.

Суто свою діяльність Сергій зосередив у Херсонській області. Там його атракціони добре відомі. Не одне свято жителі та гості Херсона відзначали з розвагами від коломиянина. Але після 24 лютого все змінилося. Зараз херсонцям не до розваг. Майже чотири місяці вони страждають від окупації російської армії. Бізнес Сергія також залишився у Херсоні.

Перевезти атракціони Сергій не встиг, адже одразу зайнявся волонтерством. Допомагає і нашим захисникам, і людям, що потерпають від обстрілів. Не раз коломиянин сам їздив на передову, щоб передати допомогу.

Зараз Сергій хоче поставити атракціони в Коломиї. На жаль, не свої, бо вони, як я вже казав, залишилися під окупацією. Обладнанням з ним готові поділитися друзі. Підприємець розповідає, що ідея відкрити атракціони в Коломиї з’явилася після розмови із восьмирічним сином та іншими дітьми. Чоловік бачить, що діткам бракує гарних емоцій. Їхні думки – про війну, яка забирає дитинство.

“Діти іноді такі питання ставлять, що ти й сам відповіді на них не маєш”, – розповідає Сергій.

Тому він хоче подарувати трохи щастя для малюків, щоб вони мали змогу відпочити.

У планах – облаштувати містечко для діток у парку Трильовського. До речі, взимку, коли я цікавився, де мають бути атракціони, найбільше людей говорили саме за парк Трильовського. Тому й розглядається зараз цей варіант.

Сергій обіцяє, що ціни на атракціони будуть помірні. А частину від отриманого заробітку він планує витрачати на допомогу українському війську. Адже чоловік хоче надалі займатися волонтерством та підтримувати тих, хто цього потребує.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими!
Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.