Прикарпатські рятувальники врятували на пожежі 6 осіб та 20 евакуювали (фото)

Новини, Суспільство
19 червня о 22:41 на лінію 101 надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку в місті Калуші на вулиці Б. Хмельницького.
До місця події негайно було направлено вогнеборців 6-ї Державної пожежно-рятувальної частини міста Калуш. По прибуттю до місця події було встановлено, що горять речі домашнього вжитку в квартирі на 2 поверсі 3-поверхового житлового будинку, площа пожежі складала 10 м кв. Через сильне задимлення вогнеборці працювали в апаратах захисту органів зору та дихання.
Про це інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на Головне управління ДСНС України в Івано-Франківській області.
За допомогою автомобільної драбини на пожежі було врятовано 6 осіб (4 жінки, 2 чоловіка) з квартир, які знаходились на 3 поверсі. Також було проведено евакуацію 20 мешканців будинку, з них 5 дітей.
Пожежу було локалізавано о 22:53, а о 23:01 – ліквідовано.
Постраждалих на пожежі немає. Причина виникнення пожежі встановлюється. До ліквідації пожежі було залучено 3 одиниці техніки та 11 чоловік особового складу від ГУ ДСНС в області.
Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими!
Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.
Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.