Коломойського помітили на відпочинку в Буковелі (відео)

Відео-новини, Новини, Політика, Суспільство, Туризм

Це перша публічна поява бізнесмена на широкій публіці.

У неділю, 19 червня, на 116-й день повномасштабної російсько-української війни, у соцмережах з’явилося відео з відомим українським бізнесменом Ігорем Коломойським. Відомого діяча помітили гості одного із гірських готелів на Буковелі.

Про це пише щоденна онлайн – газета Голос ІФ на Телеграф.

Відеозапис було викладено на інсайдерському Telegram-каналі “Джокер”.

Конкретне місце перебування Коломойського не розголошується, є лише згадка про Буковель. На самому відео добре видно, що готель, територією якого бізнесмен йде у супроводі кількох жінок, дійсно розташований у горах.

Чому Ігор Коломойський вирішив відвідати український гірський курорт — з робочих питань, заради відпочинку чи з іншою метою — поки що не повідомляється. Сам бізнесмен теж не коментував своє перебування в Карпатах.

Слід зазначити, що з початку повномасштабної війни Росії з Україною Ігор Коломойський майже “не відсвічує” в медіа. Остання гучна згадка його імені відбулася напередодні вторгнення путінських військ, коли бізнесмена та кількох інших іменитих українців росія занесла до списку “військових злочинців”.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.