Патріарх Кирил каже, що окупанти в Україні “захищають Росію на полі бою”

Новини, Політика

Патріарх РПЦ Кирил заявив, що російські окупанти, які вторглися в Україну, “захищають Росію на полі бою”.

Про це інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на Радіо Свобода.

Кирил у Пензі після освячення Спаського кафедрального собору сказав

“Наші молоді хлопці зараз захищають Росію на полі бою”.

На думку Кирила, російськими військовими в Україні рухає внутрішнє моральне почуття, яке ґрунтується на православній вірі.

Глава РПЦ заявив, що священики, які “опікуються” російськими військовими, нібито розповідають йому про численні приклади мужності та самопожертви серед них. Патріарх вважає, що це “не від високої зарплати”, а від “морального почуття”.

Кирил також висловив думку, що західний світ зараз переживає “занепад віри”, а в Росії постійно відкриваються нові храми, що він назвав “божим дивом”. За словами Кирила, храми будуються “до жаху західного світу”.

Російський патріарх Кирил із самого початку підтримує повномасштабний напад РФ на Україну. Так, раніше він заявляв, що молоді росіяни “чинять подвиг” в Україні, а пізніше брехав, що “Росія ніколи ні на кого не нападала”.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими!
Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.