Калуська борчиня Аліна Філіпович здобула “бронзу” чемпіонату Європи U-17 (фото)

Новини, Суспільство

Українські дівчата успішно виступили у столиці Румунії та здобули медалі чемпіонату Європи U17.

Про це інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на “Вікна”.

16 червня українські борчині завоювали золото та чотири бронзові нагороди у Бухаресті на чемпіонаті Європи U-17 з вільної боротьби.

Анастасія Польська стала чемпіонкою Європи у віковій категорії до 17 років у ваговій категорії 43 кг.

Анастасія Задворна (49 кг), Аліна Філіпович (57 кг), Дар’я Костянтинова (65 кг) та Марія Зенкіна (73 кг) вибороли бронзові нагороди.

Майстриня спорту Аліна Філіпович — вихованка калуської школи вільної боротьби. Тренується під керівництвом заслуженого тренера України з вільної боротьби, директора ДЮСШ “Сокіл” Миколи Пукіша.

Аліна Філіпович (перша справа), як і минулого року, стала бронзовою призеркою чемпіонату Європи серед кадетів

Кадетки, котрі здобудуть на чемпіонаті Європи медалі, поїдуть і на чемпіонат світу U-17, який попередньо заплановано провести наприкінці липня або у серпні. В іншому випадку на змаганнях світового рівня Україну представлятимуть у вагових категоріях не її лідери, які не привезли з Європи нагороди, а другі номери, що були визначені 7 травня у Львові під час відбору кращих борчинь на участь у міжнародних змаганнях.

Відтак, здобувши “бронзу”, Аліна Філіпович потрапляє на чемпіонат світу серед кадетів.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими!
Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.