У повномасштабній війні загинув 52-річний військовий з Прикарпаття, учасник АТО Микола Вервега

Новини, Політика, Суспільство

У повномасштабній війні з російськими окупантами загинув старший сержант Збройних сил України з Прикарпаття Микола Вервега. Йому було 52 роки.

Про це інформує щоденна онлайн – газетаГолос ІФ з повідомляють на Facebook-сторінці Яремчанської міської ради.

Микола Вервега родом з Микуличина Яремчанської територіальної громади. Військовий з перших днів повномасштабного вторгнення російських військ в Україну воював на передовій у розвідувальному підрозділі.

“На рахунку побратима Миколи — безліч героїчних вчинків під час несення військової служби”, — йдеться у дописі.

Чоловік був учасником Революції Гідності. У 2014 році з Майдану вирушив на Схід захищати Україну. Після отриманих на фронті травм очолював “Яремчанську спілку інвалідів АТО”.

У 2015 році за особисту мужність і героїзм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі під час російсько-української війни нагороджений орденом “За мужність” ІІІ ступеня.

У Миколи Вервеги залишилися мама, дружина, донька та маленький онук.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими!
Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.