На Прикарпатті шахраї представляються податківцями, вимагаючи гроші у підприємців

Кримінал, Новини, Суспільство
На Івано-Франківщині зафіксовано непоодинокі випадки, коли на телефони підприємців телефонували невідомі особи, котрі представляючись працівниками податкової намагалися заволодіти коштами бізнесу.
Шахраї телефонують бізнесменам, погрожують перевірками та вимагають перерахувати певну суму коштів на рахунок, про це повідомили самі податківці, інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ .
“Псевдоподатківці телефонують із номерів мобільних телефонів +38(096)237-22-82, +38(093)619-87-38 та вказують рахунок: 5375235107294777. Крім того, з електронної скриньки начебто прес-служби ДПІ в місті Івано-Франківську (dpikonsul@list.ru) на електронні скриньки прикарпатців надходять фейкові повідомлення про надання допомоги. З метою легкої наживи злочинці можуть використовувати й інші номери телефонів, електронні скриньки, розрахункові рахунки та картки різних банківських установ і представлятися керівництвом або іншими посадовими особами податкової служби області”,- зазначили в пресслужбі Головного управління ДПС в Івано-Франківській області.
Податківці звертаються до населення з проханням бути пильними і якщо вам телефонують від імені керівництва або інших посадових осіб податкової служби області та вимагають чи просять грошові кошти, ні в якому разі не віддавати кошти.
Про факти шахрайських дій можна повідомити відділ з питань запобігання та виявлення корупції ГУ ДПС в Івано-Франківській області за номером (0342) 77-19-11, органи національної поліції (тел. 102) або зателефонувати за номером «гарячої» телефонної лінії ДПС України «Пульс» 0-800-501-007 (напрямок «5»).

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.