На матчі у Калуші за участі львівських “Карпат” зібрали понад 10000 гривень для армії

Новини, Суспільство

12 червня на міському стадіоні “Хімік” відбувся матч за участі ФК “Гарда” (Калуш) та львівських “Карпат”.

Про це повідомляє щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на “Вікна”.

Благодійний матч ініціювали Асоціація футболу Калуського району та ФК “Гарда”.

Гра закінчилася з рахунком 1:3 на користь “Карпат”, але “Гарда” подарувала позитивні емоції вболівальникам та зробила подарунок своєму президенту Ігору Башті та гравцеві Володимиру Борщу, які зараз несуть службу у ЗСУ, повідомив голова Асоціації Руслан Цюпер.

Під час проведення матчу було зібрано 10916 гривень , які спрямують на підтримку ЗСУ.

Раніше ФК “Гарда” зіграв з першоліговим НФК “Прикарпаття” черговий благодійний матч для допомоги Збройним Силам України.

У перерві матчу на аукціоні були розіграні ігрові футболки прикарпатських футболістів Ростислава Волошиновича, Івана Сондея, Володимира Адам’юка, Ігоря Худоб’яка, а також Романа Зозулі, Артема Бєсєдіна та інших. Понад 15 тисяч гривень виручених коштів передали матері екс-гравця львівських “Карпат”, ФК “Калуш”, херсонського “Кристала” та “Епіцентру” (Дунаївці) Володимира Сениці.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.