Прикарпатець пригнав на заправку газонокосарку, бо в каністру пальне не відпускають (відео)

Відео-новини, Новини, Суспільство

В мережі оприлюднили відео на якому біля бензоколонки чоловік заправляє пальне у … газонокосарку.

Автор відео відзначив, що іншого виходу в нього не було. Адже, за його словами – заправити пальне в каністру не дозволили. Тож мусів пригнати на заправку садовий інвентар.

Про це повідомляє щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на Версії.

Відтак, його газонокосарку заправили «до повного». В бак влили трохи більше 0,8 літра пального.

«Приїхав на заправку WOG, щоб заправити бензин для мотокоси, газонокосарки та бензопили з каністрою. Як виявилось якийсь ,,бог маркетингу” заборонив на всій мережі заправок продаж пального в каністри…хочу знати, цей чувак працює на конкурентів? Гаряча лінія перевантажена весь день. Хотілося спитати ця ,,ідея” виношувалась довго? Що робити в такій ситуації, як заправити даний інвентар. І головне це часом не порушує мої конституційні права…?», – обурився в мережі автор відео Anatoliy Sharaburiak.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.