“У бункері здохло пуйло”: Леся Нікітюк записала пісню зі Степаном Гігою (відео)

Відео-новини, Новини, Суспільство

Українська ведуча та волонтерка Леся Нікітюк знайшла спосіб підняти настрій українцям.

Про це повідомляє щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на  ТСН.

Леся Нікітюк випустила гумористичну композицію “Цей сон”, яку записала у дуеті з легендарним українським композитором Степаном Гігою.

“Цей сон” – є оригінальною композицією Гіги. Нікітюк же переробила у пісні слова, враховуючи реалії України. Так, ведуча співає про те, що їй наснився сон, у якому “у бункері здохло пуйло”, “Ще не вмерла” співають в ОРДЛО”, а “в Мавзолеї Бандера лежить”.

“Сміятися з росіян не набридне, напевно, ніколи, тому що вони регулярно підкидають нові приводи для стьобу. Нова пісня – спроба уявити, що буде з росіянами, якщо втіляться в життя їх найбільші страхи. Ця історія – для підняття морального духу українців. Ми сильні та обов’язково переможемо! І ця пісня заряджена на перемогу! З нами Бог, з нами правда, з нами ЗСУ – всі захисники та захисниці!” – прокоментувала композицію Леся.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.