День журналіста 2022: історія та привітання з професійним святом (відео+історія свята)

Новини, Політика, Суспільство

6 червня всі журналісти України отримують привітання З Днем журналіста від близьких. 

Про це пише щоденна онлайн – газета Голос ІФ .

Нажаль цього року українські медійники відмічають це свято в умовах війни з російською фашистською федерацією. За 100 днів війни від початку повномасштабного вторгнення росії на територію нашої держави в Україні загинуло 32 медійники, є багато поранених та взятих у заручники терористами з рфії та “лднр”.

@rostgudzinskiy #воїн_україни #голос_іф #воин #голос_иф #voin_ua #golos_if #зсу #зе_президент💙💛 #війна_100_днів #україна_переможе🙏💙💛 #журналіст #журналісти #медійники #змі #кореспонденти #видання #день_журналістики ♬ Україна переможе! – Олександр Пономарьов & Михайло Хома & Тарас Тополя & Євген Кошовий & Юрій Ткач & Петро Чорний

6 червня в Україні відзначається День журналіста – професійне свято журналістів, кореспондентів і репортерів. Журналіст – це дуже відповідальна і небезпечна професія навіть у мирний час. А під час війни багато журналістів ризикують життям, щоб показати світу правду про бойові дії.

Сьогодні журналісти приймають нагороди, премії та гранди від громадських організацій. А друзі та рідні вітають працівників ЗМІ з професійним святом.

День журналіста: історія свята

День журналіста був заснований першим президентом Леонідом Кравчуком в 1994 році. Датою свята було обрано 6 червня – знаменний день для української журналістики. Цього дня в Брюсселі Національна спілка журналістів України, переважною більшістю голосів, була прийнята до лав Міжнародної федерації журналістів

З днем журналіста 2022: привітання та листівки

Колективи газет “Голос ІФ” та “Воїн України” щиро вітають усіх медійників України, які чесно та неупереджено висвітлють новини та події в Україні та світі із Днем журналістики.

Бажаємо усім нашим колегам перемоги України над рашистськими загарбниками, миру та добра!

Бути в гущі життєвих подій,

Не пропустити великих відкриттів

І майстерно володіти пером,

Йти нелегким своїм шляхом,

Бути тільки чесним і правдивим,

У своїх оцінках справедливим,

Універсал-спеціалістом –

Тоді зовися ти журналістом!

З тобою твоє свято відзначаємо,

З Днем журналістів вітаємо!

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.