Чернівецькі ЗМІ розкрили деталі затримання СБУ спільно з КОРДом групи молодиків у центрі Франківська (фото)

Новини, Суспільство

Телеграм-канал Кримінальні Чернівці || Війна розкрив деталі недавнього затримання СБУ спільно з спецпідрозділом “Корд” підозрюваних у вчиненні тяжкого злочину в Івано-Франківську.

“3 червня в Івано-Франківську біля ратуші спецпідрозділ національної поліції КОРД затримав організоване злочинне угруповання Климовича Івана Васильовича на прізвисько “Храмий”. Злочинці сьогодні о 16 00 викрали двох підприємців, погрожували вбивством і вимагали переписати фірму на їхню підставну особу. Поліція затримала 10 осіб, їм готується повідомлення про підозру та обрання запобіжного заходу”.

“Дане угруповання займається продажем наркотиків в Івано-Франківській та Чернівецькій областях. Лідер угруповання Климович Іван Васильович “Храмий” на даний момент є обвинуваченим по статті 307 ч. 3. йому обрано запобіжний захід у вигляді нічного домашнього арешту, справу розглядає Івано-Франківський міський суд, судді Деркач Н.І., Лазарів О.Б., Руденко Д.М.” , – Кримінальні Чернівці 

У центрі Франківська СБУ спільно з спецпризначенцями КОРДу “пов’язали” молодиків.

За неофіційною інформацією, яку видання отримало з різних джерел, особи, які були затримні, могли бути причетні до викрадення директора однієї з фірм і власника цієї фірми.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.