Калушан просять зустріти 51-річного захисника України Андрія Приставського (фото)

Кримінал, Новини, Суспільство

24 травня у результаті ворожого обстрілу під час виконання бойового завдання щодо захисту незалежності України в районі населеного пункту Слов’янськ Донецької області на 52-ому році життя загинув калушанин Андрій Приставський.

Про це інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на Вікна.

Калуську громаду просять гідно зустріти Героя України.

У четвер, 2 червня, о 16:00 траурна колона вирушить з Калуської центральної районної лікарні (Підгірки) за наступним маршрутом:

  • вул. Івано-Франківська;
  • вул. Бандери;
  • вул. Грушевського;
  • вул. Винниченка;
  • пр. Лесі Українки;
  • вул.Пушкіна;
  • вул. Євшана

Катафалк і автівка родини заїдуть у двір на проспекті Лесі Українки, де проживав загиблий. Тут відбудеться хвилина мовчання.

Заплановано, що о 16:30 Героя для прощання привезуть у палац культури “Мінерал”. Парастас — о 16.40. Чин похорону відбудеться у п’ятницю, 3 червня, о 12:00 від ПК “Мінерал”.

Раніше йшлося, що біля Слов’янська загинув калушанин Андрій Приставський.

З початку повномасштабного вторгнення росії був призваний на військову службу у ЗСУ. У складі механізованого батальйону загинув на обороні міста Слов’янська на Донеччині.

За інформацією друзів, зв’язок із військовим був втрачений тиждень тому. Тільки 1 червня надійшла офіційна інформація про загибель Андрія Приставського у результаті ворожого обстрілу під час виконання бойового завдання.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.