Смертельне ДТП на Прикарпатті: поліцейські розпочали кримінальне провадження (фото)

Кримінал, Новини, Суспільство

Лобове зіткнення між автомобілем та електросамокатом відбувалося в Перегінській територіальний громаді. Керманич електричного транспортного засобу від отриманих травм помер в лікарні.

Про це інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на Поліцію Івано-Франківської області.

31 травня, пізно ввечері, на лінію «102» надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду з потерпілим, що трапилась в селі Ясень, Перегінської територіальної громади. На місце одразу виїхала слідчо-оперативна група.

Прибувши на місце події правоохоронці з’ясували, що 19-ти річний водій автомобіля ВАЗ 21099 здійснив наїзд на 39-ти річного чоловіка, який рухався на електросамокаті. Попередньо, відбулося лобове зіткнення на смузі руху водія. У результаті аварії керманич елетросамокату отримав численні травми. Чоловіка терміново госпіталізували до лікарні. Однак врятувати його медикам не вдалося. Від отриманих травм він помер.

Правоохоронці освідчили водія на стан алкогольного сп’яніння. За кермом він був тверезий.

За фактом дорожньо-транспортної пригоди слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України. Призначено кілька технічних експертиз. Досудове розслідування триває.

Поліцейські Прикарпаття закликають водії бути пильними на автошляхах та дотримуватись Правил дорожнього руху! Пам’ятайте, це може врятувати Ваше життя!

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.