ЦНАП Бурштинської громади отримав обладнання для виготовлення водійських посвідчень (фото)

Новини, Суспільство

Центр надання адміністративних послуг Бурштинської міської ради отримав обладнання для друку водійських посвідчень, обміну технічного паспорта та реєстрації газобалонного обладнання.

Про це пише щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на Бліц-інфо.

Передача обладнання здійснюється у рамках Проєкту «Посилення стійкості громад в Івано-Франківській області», що реалізується ПРООН в Україні за фінансової підтримки уряду Великої Британії, наданої через посольство уряду Великої Британії в Україні, та у партнерстві з облдержадміністрацією. Зауважимо, що всі ініціативи, які підтримали ПРООН в Україні, впроваджуються в напрямку «Забезпечення рівних можливостей, підвищення якості та доступності надання адміністративних послуг мешканцям територіальних громад регіону», інформує пресслужба ІФ ОДА.

Додамо, що у ЦНАПі Бурштинської територіальної громади зареєстровано 95 звернень щодо відшкодування комунальних послуг відповідно до Постанови КМУ від 19 березня 2022 р. № 333 «Про затвердження Порядку компенсації витрат за тимчасове розміщення внутрішньо переміщених осіб, які перемістилися у період воєнного стану і не отримують щомісячної адресної допомоги внутрішньо переміщеним особам для покриття витрат на проживання, в тому числі на оплату житлово-комунальних послуг».

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.