Дезінформаційні вкиди від рф: про що говорить рупор кремля

Кримінал, Новини, Суспільство

Експерти Центру протидії дезінформації при РНБО України зібрали добірку дезінформаційних вкидів, що окупанти продукували протягом 30 травня.

Про це інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на АрміяINFORM.

Маніпуляція

Угорський ультраправий журналіст Ж.Баєр звинуватив очільницю Українського інституту книги О.Коваль у тому, що вона закликає відкидати Достоєвського, Толстого, Булгакова, оскільки «це вже було в нацистській Німеччині», а «якщо прибрати російську культуру з української, то те, що залишиться, буде жалюгідно дрібним».

Дезінформація

Пропагандисти ОРДЛО заявили: «загиблий на підконтрольній Києву території Луганщини громадянин Франції отримав акредитацію в СБУ і в момент смерті не мав розпізнавальних знаків преси». Вказане зазначається, не зважаючи на те, що журналіст французького «BFMTV» Леклерк Імхофф загинув під час обстрілу.

Дезінформація

У розмові з Р.Ердоганом в.путін вказав на провину Заходу у виникненні проблем із постачанням продовольства та зазначив, рф готова посприяти вивезенню українського зерна.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.