Львівські десантники знищили взвод десантників з російського Пскова, які просувалися вперед (фото)

Кримінал, Новини, Політика, Суспільство

ЗСУ ліквідували близько 20 окупантів разом з бронетехнікою, які просувалися вперед.

Про це інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на повідомлення у пресслужби Десантно-штурмових військ ЗСУ.

Львівські десантники знищили взвод 104-го десантно-штурмового полку з Псковської області рф.

“Завдяки злагоджені роботі артилерійських підрозділів 80-ї окремої десантно-штурмової бригади ДШВ ЗС України, на одному з напрямків знищено взвод 104-го десантно-штурмовий полку 76-ї десантно-штурмової дивізії повітрянодесантних військ зс московії”, – йдеться у повідомленні.

За словами командира артилерійського підрозділу 80-ї бригади ДШВ, бійці успішно знищили близько 20 російських окупантів разом з бронетехнікою, які просувалися вперед.

фото / Десантно-штурмові військаЗС України

“Ця російська військова частина ще з 2014 року неодноразово протистояла саме львівським десантникам, й несла значні втрати від захисників України”, – зазначили у ЗСУ.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.