Хлопчик, який втратив батьків у Маріуполі, написав зворушливий лист до Бориса Джонсона (фото)

Новини, Політика, Суспільство

До написаного листа Ілля додав намальований на аркуші А4 синьо-жовтий прапор, а також свою фотографію з кішкою Фросею.

Послання політику, на прохання дитини, має передати директор з футболу ФК “Шахтар” Дарійо Срна, повідомляється на сайті клубу, пише щоденна онлайн – газета Голос ІФ.

Дарійо Срна та Ілля Костушевич

У листі маленький маріупольчанин ледве розбірливим дитячим почерком написав про своє заповітне бажання та передав привіт усім дітям Великої Британії. Насамкінець він додав, що міцно обіймає Бориса Джонсона.

“Дорогий Борисе Джонсоне! Я хочу, щоб швидше закінчилася війна, щоб більше не вмирали люди. Я хочу грати у футбол у себе в Маріуполі. Я б хотів, щоб у всіх дітей світу не було війни. Передаю привіт усім дітям у Британії, дякую , що допомагаєте нам. Ми переможемо! У мене живе кішка Фрося. Відправляю Вам прапор України, який я намалював. Міцно обіймаю Вас. Ілля, 6 років”, – написала дитина.

Лист хлопчика з Маріуполя Борису Джонсону

Мама та тато Іллі загинули під час ракетного удару по Маріуполю. Від їхнього будинку та району, в якому вони жили, практично нічого не залишилося. Хлопчика забрала до себе родина Володимира та Марії Беспалих із Слов’янська. Разом вони перебувають у Києві, але дитина сумує за рідним домом.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.