На Львівщині онук зарізав бабусю

Кримінал, Новини, Суспільство

Як встановили правоохоронці, затриманий завдав жертві смертельні удари ножем під час сварки.

На Львівщині, 26 травня о 19.10 на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення від жителя Червонограда про те, що в одній із квартир на вулиці Львівській виявлено тіло жінки без ознак життя.

Про це повідомляє поліція Львівської області, інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ.

За вказаною адресою негайно виїхали слідчо-оперативна група та співробітники інших служб Червоноградського районного відділу поліції. На тілі 73-річної місцевої мешканки правоохоронці виявили множинні різані рани. Як у подальшому встановили медики, саме вони стали причиною смерті жінки”, – йдеться у повідомленні.

Поліцейські встановили, що до скоєння злочину причетний 27-річний онук загиблої. Між ним та бабусею виник конфлікт, під час якого зловмисник завдав жінці численні удари ножем у голову. Внаслідок отриманих травм пенсіонерка померла на місці події.

Зловмисник затриманий у порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України, невдовзі суд обере йому запобіжний захід.
Санкція статті передбачає  позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.