Знищити людей, тварин та миритися із “терміном українці”: розсекречені вказівки росіян

Кримінал, Новини, Політика, Суспільство

Кремлівські злочинці хоч і постійно розповідають про свій “гуманітарний” відступ від Києва та про наміри “захопити виключно Донбас”, численні документи свідчать про те, що вони хочуть знищити Україну як державу та українців як націю.

Про це повідомляє щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на дані джерел 24 каналу в розвідці, повномасштабний напад Росії мав на меті влаштувати геноцид та тотальне поневолення всіх українців. Згідно з документами, які були знайдені на Київщині наприкінці травня, російські військові проводили серйозний інструктаж щодо того, як спілкуватися з місцевим населенням.
Судячи з пам’яток, загарбникам пояснювали, що вони захоплять Україну. Це означає лише одне – щонайменше командири окупаційних військ їхали зовсім не на навчання, а на завдання зі знищення нашої держави та нації.

Був наказ знищувати захисників України, мародерів та домашніх тварин

Як пояснюють у розвідці, більшість російських нелюдів могла бути не просто ознайомлена з планом дій та метою нападу, але й цілком вмотивовано їхала “вбивати укропів”.

Перед вторгненням загарбники отримали настанови про те, яких фраз їм треба уникати у спілкуванні між собою та цивільним населенням. Аби зменшити негативне ставлення людей до себе. Так, замість термінів “ліквідували” та “пристрелили” стосовно захисників України, мародерів та домашніх собак окупантам наказали використовувати сполучення “проблему було вирішено”.

Також загарбники мали казати людям “народ сам вирішить, як йому жити та кого обирати” замість пояснень про те, що на їх землю вже назавжди прийшла Росія – аби змістити вектор відповідальності країни-агресорки на місцеве населення.

Свою ж появу на українській території зі зброєю нелюди мали пояснювати тим, що вони “заміщують місцеву адміністрацію та поліцію для підтримання порядку”.

Якийсь час “доведеться миритися з терміном “українці”

Окрім того, командування фактично вмовляло особовий склад примиритися з використанням термінів “Україна” та “українці” хоча б на якийсь час до “формування нового державного апарату”. Тобто ніякого визнання суб’єктності нашої держави і не було, як ні в кого з російських військових, так і у самої політичної верхівки.

Православними називалися навіть буряти

Окрім психологічно-пропагандистських штампів про “втечу поліції”, “маріонеточну владу в Києві”, російським солдатам наказали представлятися не як росіянам, а як православним. Буцімто згадка росіян може призвести до конфронтації з цивільними, тоді як образ православного залишається чистим та незаплямованим.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.