Кавказці намагалися вчинити замах на путіна – керівник розвідки

Кримінал, Новини, Політика, Суспільство

На президента російської федерації володимира путіна вчиняли замахи, один з яких був невдалий по лінії представників Кавказу два місяці тому.

Про це повідомляє щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням НА інтерв’ю «Українській правді» начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов.

«На путіна були замахи… На нього був навіть замах по лінії, як то кажуть, представників Кавказу не так давно. Це непублічна інформація. Абсолютно невдалий замах, проте він реально мав місце… Це приблизно 2 місяці тому було. Ще раз кажу, він був невдалий. Розголосу жодного про цю подію немає, але це мало місце», – зазначив Буданов.

Нагадаємо, міністр закордонних справ Дмитро Кулеба заявив, що Україна пропонує створити спеціальний міжнародний трибунал для розслідування воєнних злочинів окупантів. Цю ідею підтримала міністр закордонних справ Великої Британії Ліз Трасс.

Раніше юрист розповів, як можна заарештувати володимира путіна за воєнні злочини в Україні.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.