Адвокат Порошенка спростував звинувачення Медведчука на адресу п’ятого президента

Кримінал, Новини, Політика, Суспільство

На його думку, рішення СБУ оприлюднити свідчення Віктора Медведчука пов’язане із судовим засіданням у справі Порошенка, яке відбудеться сьогодні.

Адвокат Петра Порошенка Ігор Головань заявив, що слова Віктора Медведчука про причетність Порошенка до закупівлі вугілля з “Л/ДНР” та виведення нафтопроводу з держвласності не відповідають дійсності.

Про це повідомляє щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на заяву адвоката Ігоря Голованя у коментарі “Суспільному“.

“На нашу думку, взагалі те, що робить СБУ – це винятково піар. По-перше, це не їхня справа, цим має займатися ДБР. І те, що про це говорить СБУ – це підтверджує, що тут нічого спільного з правдою і законом немає”, – заявив він.

За словами адвоката, рішення оприлюднити свідчення Медведчука пов’язане із судовим засіданням у справі п’ятого президента.

“Сьогодні призначене судове засідання стосовно арешту майна Петра Порошенка. Це звичайний тиск на суд”, – вважає адвокат.

Нагадаємо, сьогодні сайт СБУ опублікував свідчення Медведчука, якому висунуто підозру в держзраді та сприянні тероризму.

Кум Путіна розповів про схему виведення з державної власності частини магістрального нафтопродуктопроводу “Самара – Західний напрямок” для подальшого прокачування через нього дизельного палива.

Описуючи суть схеми, Медведчук деталізував роль у ній Петра Порошенка: що той нібито не лише звернувся до Медведчука з проханням сконтактувати з керівництвом РФ, а й забезпечив ухвалення необхідних рішень у всіх українських інстанціях.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.