Житомирщина: ракетний удар по Малину зачепив 100 будинків, троє людей поранено

Кримінал, Новини, Політика, Суспільство

Внаслідок ракетного удару по місту Малин на Житомирщині пошкоджено об’єкт інфраструктури та майже 100 будинків, троє людей отримали поранення.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на відеозвернення 20 травня міського голови Малина Олександра Ситайло.

“По території нашої громади вкотре Російською Федерацією було завдано ракетний удар. Пошкоджено об’єкт інфраструктури та близько 100 будинків. Дякуючи Богу, жертв серед цивільного населення немає, але є троє поранених”.

На місці працюють рятувальники та слідчо-оперативна група. Протягом дня планують відновити електропостачання в постраждалому мікрорайоні.

Ситайло вкотре звернувся до місцевих мешканців: барегти своє життя і при звуках тривоги ховатися в укриття. Також – не поширювати фото та відео з місця “прильотів” ракет окупантів.

У Житомирській області зранку 20 травня зафіксували два вибухи.

Читайте найголовніші новини Івано-Франківська та Прикарпаття на сайті Голос ІФ.  Дивіться відео-новини, розслідування на YouTube каналі Голос ІФ.

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.