На сході за день відбито 12 атак, на 6 локаціях ідуть бої

Кримінал, Новини, Суспільство

На Донецькому та Луганському напрямках у суботу українські військові відбили 12 атак ворога, ще на 6 локаціях тривають бої.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на угруповання Об’єднаних сил, оперативно-тактичне угруповання “Схід

“Обстановка складна, але контрольована. Уздовж всієї смуги оборони ворог застосовує бойову авіацію, реактивні системи залпового вогню, ствольну артилерію великих калібрів, танки, міномети різних систем, завдає ракетно-бомбових ударів по цивільних об’єктах інфраструктури, мирних житлових кварталах”.

За добу, що минає, військовослужбовці угруповання Об’єднаних сил знищили: 8 танків; 5 артилерійських систем; 9 одиниць бойової броньованої техніки; 5 ворожих автомобілів.

Також підрозділи протиповітряної оборони в небі українського Донбасу збили 6 безпілотних літальних апаратів типу “Орлан-10” та один тактичний розвідувальний БпЛА “Елерон”.

Разом з тим, в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Схід” російські війська здійснили 9 атак, тривають бої.

Українські захисники знищили: особового складу – до 80, танків – 3, БТР – 2, артилерія – 1, міномети – 4, АТТ – 3, БПЛА – 3.

Читайте найголовніші новини Івано-Франківська та Прикарпаття на сайті Голос ІФ.  Дивіться відео-новини, розслідування на YouTube каналі Голос ІФ.

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.