Окупанти цілий день штурмують “Азовсталь”: використовують авіабомби, артилерію та танки

Новини, Політика

У суботу, 14 травня, російські окупанти продовжують штурм заводу “Азовсталь” у Маріуполі, використовуючи багатотонні авіаційні бомби та важке озброєння.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Апостроф.

Зазначається, що загарбники скидають на підприємства авіабомби, використовують важку артилерію та танки. Також у спробах штурму українських позицій бере участь велика кількість піхоти.

“Попри вкрай критичну ситуацію, оборонці, докладаючи надлюдських зусиль, відбивають намагання прорвати позиції та стримують війська противника”, – йдеться у повідомленні.

Раніше в мережі показали пекельні умови виживання українських героїв на “Азовсталі”. На відеоролику можна побачити, як військовослужбовці за польових умов змушені займатися приготуванням їжі.

Читайте найголовніші новини Івано-Франківська та Прикарпаття на сайті Голос ІФ.  Дивіться відео-новини, розслідування на YouTube каналі Голос ІФ.

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.