З 9 травня на Прикарпатті відновлюють роботу чергових дитячих садочків

Новини, Суспільство

З понеділка, 9 травня, на Прикарпатті відновлюють роботу чергових дитячих садочків

Про це на своїй сторінці у соціальній мережі «Фейсбук» повідомила голова обласної військової адміністрації Світлана Онищук, інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ.
«Сьогодні під час чергового засідання оперативного регіонального штабу прийняли рішення за необхідності надати змогу закладам дошкільної освіти області функціонувати в очній формі, – йдеться у дописі. – Освітні послуги надаватимуться із дотриманням заходів правового режиму воєнного стану».
Тож, уже з наступного понеділка, 9 травня, роботу чергових закладів дошкільної освіти Прикарпаття буде відновлено.
Важливо зазначити, що роботу чергових дитячих садочків буде відновлено при умові наявності укриттів.

Також слід наголосити, що територіальні громади самостійно визначатимуть перелік таких закладів, які зможуть працювати. Батькам, які хочуть, щоб їх діти відвідували черговий ЗДО, необхідно буде подати керівництву закладу відповідну заяву і довідку, яка підтверджує, що один із батьків працює.

Читайте найголовніші новини Івано-Франківська та Прикарпаття на сайті Голос ІФ.  Дивіться відео-новини, розслідування на YouTube каналі Голос ІФ.

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.