Окупанти намагаються просуватися в напрямку Запоріжжя: на лінії фронту зібрали багато техніки (відео)

Новини, Політика

У Запорізькій області противник готується до наступую. Російські війська сконцентрували багато техніки на ділянці лінії фронту Велика Новосілка – Новодарівка – Малинівка.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на 24tv.ua.

У Запорізькій ОВА повідомили, що сили противника намагаються просуватись в напрямку Запоріжжя, проте це в них погано виходить. Отож розташування сил на фронті не змінилось.

В українських воїнів – надзвичайна мотивація

В українських воїнів є значна перевага щодо сил противника, в наших захисників – надзвичайно висока мотивація. Також вони перебувають на своїй землі.

Обласний центр продовжує готуватись до оборони

Тим часом Запоріжжя продовжує готуватись до оборони. Поліція працює у посиленому режимі та контролює дотримання комендантської години. Лише за останню добу затримали 41 порушника. 17 з них направили до територіальних центрів комплектації, де їм вручили повістки.

Радимо переглянути: ранкове зведення Генштабу за 25 квітня

Важливо! Збройні Сили України дають відсіч ворогу. Ми – під надійним захистом наших військових. А міжнародні партнери підтримують Україну і накладають санкції на Росію.

ЗБЕРІГАЙМО СПОКІЙ, ЧИТАЙМО ПЕРЕВІРЕНІ НОВИНИ ТА ВІРМО В ЗСУ!

Читайте найголовніші новини Івано-Франківська та Прикарпаття на сайті Голос ІФ.  Дивіться відео-новини, розслідування на YouTube каналі Голос ІФ.

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

 

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.