На параді у Москві літакі пролетять у формі малої свастики, літерою “Z” (відео)

Відео-новини, Новини, Політика

У Росії розпочали підготовку до параду Перемоги на Червоній площі в Москві. У репетиціях залучили понад 11 тисяч військовослужбовців і дві сотні одиниць техніки й авіації.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на щоденний портал Воїн-інфо.

Так, повідомляється, що репетиція параду відбулася в підмосковному селі Алабіно. В ній брали участь слухачі та курсанти військово-навчальних закладів Міноборони й інших силових відомств, офіцери, сержанти та солдати з’єднань і військових частин Західного військового округу.

Літаки МІГ -29 цього разу як і личить наслідникам нацизму пролетять над Червоною площею  у фомі малої свастики,  літери Z.

@rostislavgudzinsk #битва_за_донбас #деньпобеды #путінхуйло🔴⚫🇺🇦 #смертьросійськійфедерації🇺🇦❤️ #русланд #роа #рона #путин #нацисти ♬ Арта – Пирятин

А також тренувалися вихованці суворовських і нахімовських училищ, кадетського корпусу, учасники руху “Юнармія”, терські та кубанські козаки.

Однак у репетиції було залучено на 1 тис. менше людей, ніж у параді на Червоній площі роком раніше.

Читайте найголовніші новини Івано-Франківська та Прикарпаття на сайті Голос ІФ.  Дивіться відео-новини, розслідування на YouTube каналі Голос ІФ.

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.