Виконком скасував дозвіл: МАФу у дворі на Сахарова – не буде (документ)

Новини, Суспільство

Міський виконавчий комітет Івано-Франківської міської ради скасував своє попереднє рішення про надання дозволу на розміщення тимчасової споруди (МАФу) за адресою вул. Академіка Сахарова, 27.

Це відбулось на засіданні у четвер, 14 квітня, інформують у Департаменті містобудування та архітектури ІФ, про інформує  щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Бліц-інфо.

Відповідно, анульовано видний паспорт прив’язки та припиняється дія договору про тимчасове користування місцем для розміщення ТС.

Також КП «Муніципальна інспекція «Добродій» доручили провести демонтаж споруди. Нагадаємо, минулого тижня мешканці будинку на Сахарова, 29 завадили невідомим особам залити у своєму дворі фундамент під МАФ.На місці фундаменту були декоративні кущі, які мешканці купили за свої гроші й посадили, щоб було красиво. Робітники все викорчували.

На сканах – проєкт даного рішення виконавчого комітету, який було підтримано.

Читайте найголовніші новини Івано-Франківська та Прикарпаття на сайті Голос ІФ.  Дивіться відео-новини, розслідування на YouTube каналі Голос ІФ.

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.