Після знищення “Москви” Росія погрожує ракетними ударами по Києву

Кримінал, Новини, Політика, Суспільство

Міноборони РФ заявило, що планує завдати ракетних ударів “по об’єктах” у Києві.

Про це інформує  щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на РИА Новости

Російські військові, за даними СБУ, обстріляли селище Климово в Брянській області РФ, і Москва звинуватила в обстрілі Україну.

Після провокації російських військ на своїй же території РФ попередила, що обстрілюватиме Київ ракетами. “Масштаби ракетних ударів ЗС РФ по об’єктах у Києві нарощуватимуться у відповідь на будь-які атаки або диверсії на території Росії”, – заявили в МО РФ.

 Центр протидії дезінформації при РНБО України пояснив, що спецслужби Росії розпочали реалізацію плану здійснення терактів на своїй території для нагнітання антиукраїнської істерії серед росіян.

Нагадаємо: Українські спецслужби попередили, що до 18 квітня є небезпека ракетних ударів як у Києві, так і в інших великих містах. Тому громадянам рекомендується використовувати укриття у разі повітряної тривоги та не ставитись до попереджень легковажно.

Загострення ситуації відбулося після знищення українськими силами крейсера “Москва”, флагмана й гордості російського Чорноморського флоту.

Читайте найголовніші новини Івано-Франківська та Прикарпаття на сайті Голос ІФ.  Дивіться відео-новини, розслідування на YouTube каналі Голос ІФ.

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.