У Коломиї на благодійній мистецькій акції організатори зібрали 25 тис. грн (фото)

Новини, Суспільство

У Коломиї, що на Івано-Франківщині, під час благодійної мистецької акції “Перемога у єдності” організатори зібрали 25 тис. грн, які передадуть на потреби бійців 10 гірсько-штурмової бригади та на закупівлю гуманітарної допомоги для жителів Київської області й Харкова.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Facebook-сторінку голови Коломийської територіальної громади Богдана Станіславського

У Коломиї на благодійній мистецькій акції організатори зібрали 25 тис. грнФото: Facebook/Богдан Станіславський

Гроші зібрали для бійців коломийської “Десятки” та на гумдопомогу для жителів Київщини та Харкова

Під час заходу у Музеї історії відбувся благодійний аукціон. На ньому представили картини студентів Коломийського педагогічного фахового коледжу. Як йдеться у дописі, усі роботи вдалося продати, а загалом, завдяки проведенню аукціону та двом благодійним концертам, організатори зібрали 25 тис. грн.

У Коломиї на благодійній мистецькій акції організатори зібрали 25 тис. грнФото: Facebook/Богдан Станіславський

Під час благодійного аукціону продали картини коломийських студентів

“Дякую митцям за чудові концерти, студентам — за їхні роботи, організаторам — за гарні заходи та кожному, хто до них доєднався — за небайдужість. Радий, що сам зміг долучитися до такої події. Об’єднуючи зусилля, нам вдається робити неймовірні речі”, — написав Богдан Станіславський.

У Коломиї на благодійній мистецькій акції організатори зібрали 25 тис. грнФото: Facebook/Богдан Станіславський

Також провели благодійні концерти

Благодійна мистецька акція “Перемога у єдності” стартувала у Коломиї 6 квітня з виставки робіт студентів відділення “Образотворчого мистецтва” Коломийського фахового педагогічного коледжу. Виконувачка обов’язків начальника Коломийського міського управління культури та туризму Мар’яна Кодіна в ефірі Українського радіо Карпати розповіла, що такі мистецькі заходи у Коломиї триватимуть до травня.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.