Каратист Станіслав Горуна продав свою медаль, щоб допомогти ЗСУ

Новини, Суспільство

Двадцять з половиною тисяч доларів за олімпійську медаль – 33-річний каратист Станіслав Горуна продав через Інтернет-аукціон свою бронзову нагороду, здобуту торік у Токіо.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на ТСН.

Гроші спортсмен передасть на потреби українських захисників. Стартова ціна бронзи  була 10 тисяч доларів, під час аукціону вона зросла більш ніж удвічі. Хто покупець – спортсмен не знає. Відомо лише, що він із Японії.

“20500 доларів – не знаю, багато це чи мало, але якщо за ці гроші будуть придбані якісь бронежилети, каски або інше захисне спорядження, яке врятує чиєсь життя, або ліки, які допоможуть пораненим, постраждалим від війни, то це вже буде не даремно. Все буде Україна, будуть інші медалі, будуть інші цілі, інші перемоги, Слава Україні”, – заявив спортсмен.

Читайте найголовніші новини Івано-Франківська та Прикарпаття на сайті Голос ІФ.  Дивіться відео-новини, розслідування на YouTube каналі Голос ІФ.

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.