У Калуші зустріли скорботний кортеж з тілами захисників України — братів Бутусіних (фото)

Новини, Політика, Суспільство

У Калуші зустріли скорботний кортеж з тілами братів Романа та Леоніда Бутусіних, які загинули, захищаючи Україну.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на  “Суспільне”.

Скорботний кортеж, який вирушив з місця останнього бою українських захисників на Івано-Франківщину, вийшли зустріти сотні прикарпатців у Галичі, Івано-Франківську та Калуші.

Колона попрямувала від Калуської центральної районної лікарні. О 12:45 у палаці культури “Мінерал” запланована панахида та о 17:00 — парастас за бійцями.

Брати Роман та Леонід Бутусіни загинули у селі Лукашовці на Чернігівщині.

Чин поховання розпочнеться у понеділок, 4 квітня, об 11.00 у ПК “Мінерал, далі — у соборі Святих Землі Української Православної церкви України.

Роман Бутусін загинув за Україну на 25-му році життя, Леонід Бутусін — на 21-му.

Усього у родині загиблих, яка нині проживає у селі Грабівці Новицької громади, виховували 12 дітей.

Про місце загибелі синів повідомив їхній батько Олег Бутусін, який нині теж воює з російським окупантом. Землю, яка всотала кров загиблих хлопців, зібрали і батько привезе її у Калуш.

Читайте найголовніші новини Івано-Франківська та Прикарпаття на сайті Голос ІФ.  Дивіться відео-новини, розслідування на YouTube каналі Голос ІФ.

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.