Награбоване в Україні рашисти-мародери відправляють додому поштою з білорусі (відео)

Відео-новини, Кримінал, Новини, Політика

Білоруські опозиційні журналісти виклали запис з відеокамер спостереження з офісу російської служби доставки “СДЭК” у відділенні в Білорусі. Запис журналісти вирізали з відеотрансляції на сайті компанії за 2 квітня.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

На відео видно, як російські окупанти надсилають через службу доставки накрадені в українців речі до Росії. Оформлення робили в проміжку між 11:30 і 15:00.

На відео чітко видно, як російські загарбники оформлюють вкрадені телевізори, електросамокат, 4 коробки з кондиціонерами АКАІ, алкоголь з цінниками, відеокарти, акумулятори для автівок, витяжки для кухні.

На відео навіть потрапив пакувальний мішок з українського гіпермаркету будівельних матеріалів “Епіцентр”, в який один з окупантів склав награбовані речі.

Читайте найголовніші новини Івано-Франківська та Прикарпаття на сайті Голос ІФ.  Дивіться відео-новини, розслідування на YouTube каналі Голос ІФ.

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.