У Калуші на 1 млн гривень збільшили фінансування допомог мешканцям громади

Економіка, Новини, Суспільство

31 березня відбулося пленарне засідання сесії Калуської міської ради, під час якого депутати внесли зміни до програми соціального захисту на 2020-2022 роки.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на “Вікна”.

А саме: було перерозподілено видатки у межах програми. На 1 млн гривень  зменшили фінансування статті на надання одноразових матеріальних допомог для встановлення індивідуального опалення у 2022 році — з 3 млн 90 тис. гривень до 2 млн 90 тис. гривень. Натомість, на 1 млн гривень  збільшили фінансування для надання одноразових грошових допомог для вирішення матеріальних проблем за рішенням виконкому — з 1,4 млн гривень до 2,4 млн гривень.

Таке суттєве збільшення видатків на допомоги мешканцям громади пов’язане з виділенням допомоги сім’ям загиблих захисників України — мешканців Калуської громади.

Зміни до програми вносять уже вдруге від початку масштабного воєнного вторгнення росії в Україну.

Нагадаємо, 27 лютого міська рада включила до програми соцзахисту новий пункт — надання послуг з харчування особам, які прибули з інших областей України в Калуську міську територіальну громаду для тимчасового перебування внаслідок військової агресії росії та передбачила на такі цілі 1 млн гривень.

Читайте найголовніші новини Івано-Франківська та Прикарпаття на сайті Голос ІФ.  Дивіться відео-новини, розслідування на YouTube каналі Голос ІФ.

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.