Прикарпаття отримало понад 10 тонн гуманітарної допомоги з Польщі (фото)

Економіка, Новини, Політика, Суспільство

У відповідь на звернення Івано-Франківської обласної державної адміністрації до президента міста Кракова Яцека Майхровського (Республіка Польща) на Івано-Франківщину прибула гуманітарна допомога. У вантажівці – більше 10 тонн найнеобхідніших речей: продуктів харчування, медикаментів та засобів гігієни. Окрім того, передано й каремати.

Про це пише щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на пресслужба ОДА.

«Із перших днів війни ми відчуваємо вагому підтримку наших європейських партнерів, – зазначила голова обласної військової адміністрації Світлана Онищук. – До нашої області прибувають численні вантажівки із провізією, медикаментами, засобами першої необхідності. Ми оперативно переправляємо їх у регіони, де продовжуються активні бойові дії, де допомогу потребують наші захисники та звичайні мирні жителі».

Івано-Франківська ОДА висловлює щиру подяку усім благодійникам та меценатам, дякуємо за вашу підтримку та допомогу.

Читайте найголовніші новини Івано-Франківська та Прикарпаття на сайті Голос ІФ.  Дивіться відео-новини, розслідування на YouTube каналі Голос ІФ.

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.