У Коломиї обговорили озеленення громади (фото)

Новини, Суспільство, Туризм
Місія озеленити серце Прикарпаття.
Про це на своїй сторінці повідомив міський голова Коломиї Богдан Станіславський: “Розпочали діалог про озеленення Коломийської громади, пише щоденна онлайн-газета Голос ІФ.
“Сьогодні зустрівся з мешканцями громади, які виявили бажання обговорити напрямки розвитку озеленення. Це була наша перша зустріч й зрозуміло – було багато висловлювань та дискусій. Проте вдалося знайти консенсус. Ми будемо робити перші комплексні кроки з озеленення, яких раніше не було. Розпочнемо з відносно компактних зелених зон, як от поруч пам’ятника Степану Бандері, воїнам-інтернаціоналістам чи на міському озері. Залучатимемо до створення ландшафтного дизайну фахівців у цій сфері та громадськість. Також сформували громадську комісію з-поміж учасників зустрічі, які відтепер будуть допомагати нам обстежувати стан дерев та вирішувати, що з ними робити. Де можливо – будем лікувати, де ні – зрізати та садити нові. Підходитимемо поступово до кожного простору, щоб не виникло крайнощів. Дякую кожному, хто взяв участь у цій зустрічі. Вона не є останньою, ми продовжимо разом робити громаду кращою.” – йдеться у дописі.

Читайте найголовніші новини Івано-Франківська та Прикарпаття на сайті Голос ІФ.  Дивіться відео-новини, розслідування на YouTube каналі Голос ІФ.

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.