Франківський медуніверситет запрошує студентів-переселенців на навчання

Новини, Суспільство

У зв’язку з воєнними діями на території України чимало студентів не мають змоги продовжувати навчання у своїх вишах. Івано-Франківський національний медичний університет організовує навчання для евакуйованих учасників освітнього процесу.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на пресслужбу університету.

«Запрошуємо студентів-переселенців, які не мають змоги відвідувати заняття у своєму університеті, приєднатися до дистанційного навчання у нашому навчальному закладі, – говорить перша проректорка ІФНМУ Ганна Ерстенюк. — Маємо бути єдині та вчитися. Після перемоги нас чекає багато роботи. Щоби жити у вільній, демократичній європейській країні маємо докласти багато зусиль…».

Студенти зможуть також отримати довідку про результати внутрішньої академічної мобільності, яка буде підставою для визнання та перезарахування здобутих результатів навчання у їхньому закладі.

Щоби продовжити навчання разом зі студентами ІФНМУ слід заповнити реєстраційну форму за посиланням.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.