Прикарпаття втратило на фронті ще чотирьох захисників (фото)

Кримінал, Новини, Суспільство

Знову страшна звістка прийшла на Прикарпаття. У бою з окупантами загинули ще четверо наших героїв-захисників.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Бліц-інфо.

У бою за незалежність України з російським окупантом загинув мешканець с. Княжолуки – Бондарук Віталій Анатолійович, 1997 р.н. Про це повідомив міський голова Долини Іван Дирів.

“У захисника залишилися батьки, дружина та діти – Максим і Аліса. Висловлюю найщиріші співчуття родині, рідним та близьким покійного”,- каже мер.

На зображенні може бути: 1 особа та текст «бою 3 росйськими окупантами за незалежнсть украни загинув наш земляк c. княжолуки виталий бондарук 1997 2022 свитла та вчна пам ять Toбı наш герою! дякуемо за мирне небо! HE забудемо не пробачимо»

Сумна звістка сьогодні облетіла смт. Обертин на Тлумаччині, про смерть земляка Пасіку Василя. Про це повідомили у прес-центрі Типовий Тлумач.

Він відстоював свободу власної держави. Та на жаль, не повернувся живим з поля бою російсько-української війни.

На зображенні може бути: 1 особа, військова форма та на відкритому повітрі

Страшна вістка з фронту прийшла і в Рожнівську громаду на Косівщині. В бою з окупантами загинув місцевий мешканець Руслан Прокіпчук.

“Висловлюємо щирі співчуття дружині, дітям, батькам, рідним та близьким у зв’язку з страшною та непоправною втратою – трагічною загибеллю Прокіпчука Руслана. Смерть назавжди вирвала його з рядів захисників Вітчизни, які у цей складний для держави час виконують бойові завдання, захищаючи Україну. Немає жодних слів, аби хоч якось зарадити невимовному горю. Залишилися лише слова подяки та безмежної гордості, що Ваша близька людина стояла мужньо, тримаючи на плечах всю країну. Кожен житель громади поділяє Ваш біль і в цей скорботний день низько схиляє голови перед Героєм”,- йдеться у повідомленні керівництва громади.

На зображенні може бути: 1 особа

Ворожа куля обірвала життя воїна з села Яблуниці Поляницької сільської ради Івана Капітанчука.

Прощання з Іваном Капітанчуком, воїном с. Яблуниці Поляницької сільської ради, відбудеться у суботу о 10:00 (відправа з дому), опісля похоронна процесія з тілом вирушить до клубної установи с. Яблуниці, де в останню путь Героя зможуть провести всі бажаючі.

На зображенні може бути: 1 особа, стоїть та текст

Читайте найголовніші новини Івано-Франківська та Прикарпаття на сайті Голос ІФ.  Дивіться відео-новини, розслідування на YouTube каналі Голос ІФ.

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.