На Чернігівщині українські бійці знищили росіян та їхню техніку

Новини, Політика, Суспільство
На Чернігівщині українські бійці знищили росіян та їхню техніку.
24 березня на Чернігівщині сили спротиву Сіверщини знищили частину російської техніки та особового складу. Про це повідомили в оперативному командуванні «Північ» , та про що передає щоденна онлайн-газета Голос ІФ..

«Десь в лісах Чернігівщини «загубилися» не менше ніж два «Тигри», танк та «КамАЗ» орків. Частина колони в паніці почала розбігатися, але далеко не добіжать», – написали на сторінці ОК «Північ» у Facebook.

Наразі точної інформації про кількість знищених росіян немає.

У денному зведенні Генштаб ЗСУ повідомляв, що підрозділи противника намагаються блокувати Чернігів та захопити місто Славутич: «Противник змушений відмовитися від ведення наступальних дій, здійснює перегруповування військ та утримання раніше зайнятих рубежів. Проводить заходи щодо введення наших підрозділів в оману та продовжує вести розвідку».

Нагадаємо, на півночі України Збройні сили України захопили колону забезпечення російських військ. Успішними були маневри українських військових і біля Маріуполя, де знищили техніку окупантів.

Читайте найголовніші новини Івано-Франківська та Прикарпаття на сайті Голос ІФ.  Дивіться відео-новини, розслідування на YouTube каналі Голос ІФ.

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.